Blogul meu a împlinit 2 ani


Posted on October 9th, by Ana Maria in Articole / Tipsuri / Diverse. 22 comments

Blogul meu a împlinit 2 ani ! Odată cu aceşti 2 ani am depăşit bine 1 milion de vizualizări, 4400 de prieteni ai paginii FB Just Love Cookin’, şi aproape 300 de postări, am un nou logo şi am schimbat platforma blogului. Imi place să scriu detaliile acestea, pentru că la următoarea aniversare, când voi reciti această postare, ştiu sigur că  îmi va face plăcere să văd net ceea ce am împlinit în anul pe care l-am lăsat în urmă. Am mai învăţat câte ceva şi despre fotografie, care între timp a devenit un full time hobby, fără de care nu îmi mai imaginez viaţa. Blogul a crescut mult în ultimul an, şi asta datorită vouă, celor care mă urmăriţi, îmi sunteţi aproape şi mă motivaţi să continuu. Vă mulţumesc din suflet şi vă dedic acest mic tort, delicios prin simplitatea lui !

Pentru cei care mă vor întreba de reţetă, o să povestesc scurt acum. Am făcut acest blat umed mega ciocolatos pentru care ai nevoie doar de un castron şi o furculiţă. L-am tăiat în două şi am pus un strat de crème pâtissière cu ciocolată, cu care l-am şi acoperit (care e delicioasă, însă nu a trecut testul pentru a ajunge pe blog sub formă de reţetă, din cauza consistenţei la care va trebui să mai lucrez). Puteţi înlocui această cremă cu orice altă cremă, mousse sau ganache doriţi, se potrivesc multe. Nu e “curgător” din greşeală, sau din cauza cremei neapărat, ci pentru că aşa s-a dorit a fi, un tort fără pretenţii, rapid şi delicios. Deasupra, am turnat dezordonat nişte ganache de ciocolată, făcut ca cel pentru profiteroles, doar că de 4 ori mai puţin, apoi am presărat nişte migdale caramelizate, date prin robot, rămase de la cheese-tortul pe care l-am pregătit pentru ziua mea. :) Şi cam atât! Iar acum vă las cu mai multe poze, că oricum ştiu că asta vreţi ! :)

Vă mulţumesc şi pentru urările de bine şi cuvintele frumoase pe care le-am primit de ziua mea.

22 thoughts on “Blogul meu a împlinit 2 ani

  1. La multi multi ani!!! Vreau sa ma inspir de pe acest blog si peste 20 de ani. iti multumescu ca imi esti ,,partenera” in aventura mea prin bucatarie.

  2. Blogul tau esta ca o poveste…una extrem de simpatica!!!:)

    La multi, cat mai multi ani!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.