Premiul 1 la Gala BLOGourmet 2011


Posted on February 27th, by Ana Maria in Articole / Tipsuri / Diverse. 22 comments

Print

Ladies and gentlemen, Vineri 24 Februarie 2012, la restaurantul The Harbour din Bucureşti s-a întâmplat un fantastic eveniment, care a implicat unii dintre cei mai buni bloggeri culinari din România. Spre marea mea onoare, am fost şi eu invitată, însă din păcate nu am reuşit să ajung personal, aşa că s-a găsit o cale de mijloc. Logitech Romania mi-a trimis o webcam superspaţială, cu ajutorul căreia trebuia să intru în direct la eveniment. Dar cum eu locuiesc în Italia, unde totul se desfăşoară în slow motion, webcam-ul bineînţeles că a ajuns acum 5 minute, in timp ce scriam acest post. Am instalat-o si are o calitate a imaginii incredibila. Multumesc, o sa o folosesc cu mare placere.

Am avut o zi de Vineri plină de peripeţii, şi zic PLINă, în care a trebuit să pregătesc eu un filmuleţ. Cel făcut cu aparatul foto era prea mare chiar şi arhivat şi nu reuşeam să-l trimit, aşa că a trebuit să mai fac unul cu webcam-ul de la laptop, pe care am reuşit într-un final să-l trimit şi am simţit o mare uşurare când mi-au spus băieţii că totul e ok.

In timpul Galei, când a venit momentul meu, adică decernarea virtuală a diplomei pentru Premiul 1 la categoria “Cea mai bună fotografie de produs culinar finit”, a intrat filmuletul meu pe ditamai ecranul, şi când colo, ce să vezi şi să n-auzi ? :)) Nu mai avea sonor ! Cosmin de la Cassa Loco care prezenta în momentul respectiv, mi s-a spus că a salvat situaţia intr-un mare fel, citindu-mi pe buze. :)) S-au distrat bine toţi, şi tare mi-ar fi plăcut să fiu alături de ei. Poate la anul ! Am mai primit o menţiune şi la categoria “Cel mai bun blogger reţetar” dacă nu mă înşel, iar acum aştept răbdătoare să intru în posesia premiilor, trofeului şi a diplomelor. Iar acum să trec la partea cu mulţumirile, care sunt sincere şi bine meritate.

Mulţumiri sufletului acestui eveniment, doamnei Ioana Istrati, care s-a ocupat de toate aspectele Galei, până la cele mai mici detalii. Mulţumesc organizatorilor, Restaurantului The Harbour, Logitech , Bilancia si Bristot. Sper sa nu fi uitat pe nimeni. Un frumos articol despre Gala BLOGourmet 2011, la fel ca şi lista completă a câştigătorilor o puteţi găsi pe site-ul Horeca Romania. Felicit toţi participanţii, şi sper din suflet ca la anul să ne întâlnim din nou, mai live decât de data asta. :) Abia aştept să va cunosc pe toţi !

Blogourmet1

Si aici o fotografie din acele momente pentru care ii mulţumesc lui Carmen Negoescu.

22 thoughts on “Premiul 1 la Gala BLOGourmet 2011

  1. Brava brava brava!Un premiu bine meritat.Se vede pasiunea pe care o ai pentru food photography si food styling.La cat mai multe realizari!

  2. cu mare placere draga mea, ma gandeam ca ar fi dragut sa ai si tu o poza de la gala :) cat despre premiul, il meriti din plin! pup!

  3. Ce frumos ai fost surprinsa in fotografie. Chiar si asa statica cum e imaginea, parca transmiti ceva! Ma bucur nespus, ca cineva atat de drag, cum imi esti tu, a ocupat un loc binemeritat. Te imbratisez cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.